Anotace: v neustálé přítomnosti bolesti, stali jsme se na chvíli přáteli.
Básnička je moc dlouhá, pak se opakují slova, výraz slábne a přicházejí verše typu "Zůstal tady sám ve světě plném snů". Předání poznání pokud se povede má povahu spíš ostrého doteku, nazýváme to "osvícení, obrácení, pochopení, porozumění, zasažení, oslovení". Tvůj text spíš patří do kategorie "působení, přebývání, povídání". V tom případě to asi chtělo příběh nebo tam dokonce je?
13.11.2019 07:55:44 | Karel Koryntka
Souhlasím s vámi a myslím že to příběh nemá ale pro mne je to spíš popis scénky seskládané ze tří obrazů.
14.11.2019 19:46:04 | Šimon Linda