Do sklenice kostky ledu
Zmrzlá jak ta srdce
Slova obalená v medu
Víc než cit vábí je mince
Cinkajíc o hranu stolu
Zabíjíc vše jedovatým jazykem
Nakonec i opona padá dolů
Tím tichým výkřikem
Kde je lisdkost ?
A co to znamená
Zbyla jen prohnilost
Lidskost byla umlčena
Lidé držíc se zuby nechty
Zaběhnutých kolejí
Jak za dob ušklíbající se šlechty
Co se chudákům smějí
Z lidí stali se klauni a herci
S červenými nosy , pódium je svět
U očí kapky rosy i když jsme velcí
Pro smutek! Na tváří namalovaný úsměv
Jj tak to je. Někdo říká že jsme všichni jen herci, aly myslím že nazývat nás klauny je mnohem výstižnější.
14.11.2019 07:14:25 | petrzal