voda klesla
tys zanechala svůj otisk
když proplouvala jsi
znamení věčnosti
usebranosti
všeho čím jsi žila
němá
však pod hladinou
světu zářící
pro ty
kdo umí se zastavit
naslouchat písni
hlubinné
volání života
i smrti
koloběhu
co stále se navrací
pro ozvěnu
čistého dechu
na plátně křemenného kamene
žilku po žilce tesaná
znamení odevzdala jsi
člověku
Ta je krásná :-)
17.11.2019 19:53:47 | jenommarie