Noc nad pouští
Je tma
noc nad pouští
a tím černočerným tichem
bloudí koně
se zavřenýma očima
Zmizelý svit táhne se nad krajem
jak opuštěné stopy
v horkohladkém písku
Pak jeden z nich svou rezavou hřívou
náhle rozrazil šero
V tenkých pramíncích
vytryskla z té tmy
lesklá stříbřitá řeka
Když se dotkla nebe
všechny oči se otevřely
Možná
Já jsem tam nebyl
Přečteno 315x
Tipy 17
Poslední tipující: Frr, jenommarie, Náladový básník, Marten, Akrij8, V.N.Losinský, J.Karasová, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)