Sbírka: Aroma slov
Pokaždý.
Pokaždý to je stejný.
Pokaždý, když odjíždím.
Pokaždý, když večer vzhlížím k obloze.
Pokaždý, když vidím tvoje oči naplněné tmou.
A pokaždý mám tu myšlenku zlou.
Mám chuť zastavit ten čas.
Právě, když oba stojíme tam.
Společně.
Tam venku ve tmě.
Tam, kde to vše začalo,
A možná skončí.
Tam, kde se mi všechny ty myšlenky hlavou víří.
Neskutečnou rychlostí,
Stejnou, jakou se mi slzy prodírají z očí.
Ty tam ještě jsi,
Ale dlouho nebudeš.
Jako já.
Zase se loučíme.
V čase se míjíme.
Jako
Pokaždý.