Vím a nevím
nevím
zda jsem ta pravá, co tu zbyla
pro tebe
potřebuji vodu
co hloubí koryta vášní
nové východy slunce
zažehnou oheň tam
kde doutná jen popel
můj obraz
v tvých očích
vrásky veselí
v koutcích úst
bublinky smíchu
klokotají v hrdle
lechtají a vibrují
než umlčíš je polibkem
zjihnu
měkké paže obejmou tvá ramena
pak už nic
vím
že jsem ta, co tu zbyla
bez tebe
Přečteno 330x
Tipy 21
Poslední tipující: šerý, Květka Š., Iva Husárková, Fany, Arvilla, Dreamy, jenommarie, Amonasr, Donne, Amiradi, ...
Komentáře (14)
Komentujících (5)