řešit trapný kecy
jako kdybych byla mužem
nakupovat u Prady a Gucci
jako kdybych byla žena
s tučným kontem
jsou fakt smysluplnější věci
jako třeba lámat si srdce po kouskách
křupe jako čokoláda
s obsahem kakaa 80%
zabití polibkem
poněvadž líbat tě
je jako strčit jazyk do zásuvky s elektrikou
a to jsem si myslela
že nás láska může zachránit
Nádherně popsané pocity. úžasné.
19.11.2019 23:25:11 | Rainbow