Anotace: ***
jsou dny kdy bolíš víc
víc než chci snést
v sinusoidách soucitného chvění
jsou dny kdy propadám se rdíc
do tónů plačtivých
v mozaikách střípků
hledám v dlaních klíč
scelující
po pírku pírko
vnáším do hnízd
strhaných větrem podzimním