Sbírka: Aroma slov
Pravá.
Říkáš, že nemáš čas ani náladu hledat jinou,
Že žádná ti nebude víc pravou,
Než já.
Dotýkám se tě,
Hledím do očí,
Čas se zastaví,
A země netočí.
Jen ty a já,
Pro sebe stvoření.
Jen já a ty,
Na sobě závislí.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?