Kalva pravdy
Prosta duše
tvá schrána
v údiv tě přivádí
Ztroskotaní
zarputile se topí
Nemaje vzduch
dýchá se líp
Podvečer křik ptáků vyprovází
Hořkost vévodí
Nasledovaná brekem
Za nic víc se bojovat nesluší
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, Iva Husárková, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (2)