pod zlatým vodopádem vlasů
schoulená
neslyší šepoty co dotírají
objímá kolena
oči červené slaností slzí
nač to všechno
neví
čaroděj osud
namíchal taroty
nechce je obracet
jednu kartu po druhé
nenuť ji
lehnout si do trávy
jen tak
splynout se zemí
nemít sílu
vstát
už nikdy