~~~~~~~~
Milý
jen tak ji povídá
že voní jako ta růže
růže co je právě rozvitá
že ráno rád s tebou snídá
a večer
moc rád s tebou usíná.
Peřiny ty levandulí voní
hlavou se sny o lásce honí
po noci se probouzí ráno
té lásky jim bylo přáno
a co dál
pohladí políbí
ráno tu lásku opouští
peřiny stále voní levandulí
na chvíli jste se rozloučili.
Ta vaše láska ta neskončila
on se jenom pochlubí
ví jaká je i byla
že stále je ta láska voňavá
ty jsi ta jeho,ta mazlivá
ta milá
ta jediná
ta milovaná
jak růže rozvitá.
A voní?...Levandulí...i růží.
A to rozpoznají muži?
~~~~~~~~~~~
Hezké, jo a to nejdůležitější v životě je zadarmo, je velká pravda:-)
20.11.2019 19:37:43 | Jeněcovevzduchukrásného