Slavně neslavná
umění myslet horizontálně
s usilovně soustředěným čelem
pod Napoleonským kloboukem
kokardou vítězství na hrudi
na jak dlouho
líbat jako Hitler
uzurpátorsky fanaticky
s replikou zříceniny kníru nad tenkými rty
přešly přes ně zástupy Smrtí
příliš morbidní
skrze štětec lapit svět
stylem Leonarda da Vinci
za mihotání svící
jež pláčou voskově horké slzy
úchvatná podívaná
ležet schoulená uprostřed kopretin
sát jejich hořkost
zatemnit mysl
svojí zmrzačenou minulostí
nechat bílé okvětní lístky
věštit budoucnost
odevzdaná osudu
slavně neslavná
Přečteno 200x
Tipy 11
Poslední tipující: Akrij8, Donne, Amiradi, Marten, Amonasr, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (3)