Lodní
Tchán zmrzlýma rukama
Potírá vnitřek pumpičky kolomazí
Pod deku mlhy na dvoře
Přicházejí promrzlí lidé z řípy
A já nahoře v patře
Něco kutím
Na opačné straně našich těl
Při stavbě lodi
Svého života
Vsazuji hlavní hřídel
Vztahu se ženou
U lodního šroubu
Nepoužívám ložisko
Ale zapouzdření ve dřevě
Pro mazání vodou
Navzdory Schopenhauerovi
Osadím kormidlo vůle
Pro plavbu
Podle titěrného jazýčku
Kompasu duše
Přečteno 214x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, šerý, Now, Anděl, Dreamy, Marten
Komentáře (5)
Komentujících (4)