~~~~~~~~
Vyfotíš ten její akt?
To jako vážně?
Fakt?
Akt té břízy
co podzimem je svlečená
ona se snad stydí
že ji všichni tak vidí
nahá je celá
i koruna
zimou se chvěje
a vítr dnes tak zlý je.
Proto raději usne
a v zimě spí
zima ji zakryje
bříza pak v bílém je
v tom zimním spánku
o jaru sní.
A už se nestydí
ať její akty
kdo chce uvidí.
Kde je ten fotograf
teď je to správné světlo
sluneční
na břízový akt.
Cvak,cvak,cvak
ty tři snímky stačí,
to jako fakt?
Na akt?
~~~~~~~~
Prsty větrů jsou tak hravé. Když v podzimu spí břízy svlečené... ty otužilky nahé.
Pěkná*
25.11.2019 17:32:15 | šerý
Moc hezká;-)
22.11.2019 19:35:21 | jenommarie
Děkuji za návštěvu a zdravím... :-)...
23.11.2019 16:06:20 | Květka Š.
Zdravím tě také a krásný víkend přeji. Zase k tobě ráda nakouknu. Pohladí to :-)
23.11.2019 17:01:17 | jenommarie