R.I.P.
.
.
Ulice je pitoreskní fiflena
co teskní po muži
bez jména
zřejmě neznámý vojín
padl ve válce
o důstojnost hlouposti
svůj nakousaný krajíc zítra dojím
pod palcem malá obálka
kterou lidé znají
Vlastně si říkám jak
je všechno v pořádku
slastně si vzdychám když
emoce mé zdechnou
a cizí stíny plácám po zadku
obraz vlasti
hledící úkosem
Nechť verše větru neskonají
Písmena v řádku nedopsané knihy
spočítané pihy na nose
a listy v loužích
mít na památku
.
.
Přečteno 208x
Tipy 18
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, J.Karasová, vlnka, Nata, zdenka, Akrij8, Náladový básník, Marten, Malá mořská víla, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)