Vítr otřásá větvemi
stromů v dáli
a srdce tvé
zdá se ztracené
Doléhá na něj tíha
staré něhy
která byla vzdálená
příliš dlouho
a které dotkla
jsi se, ale přece
příliš krátce
A tak vlastně
ani nevíš
zda ten smutek
za polemi odevlátých
rudobílých vlčích máků
je starý, nový nebo skutečný