Anotace: ...
znejistěl, když potkal ženy
již dávno jimi pohrdá
o půlnoci v městě je potkává
dobře oblečené ženy
milenky tajně laškovat
děvky se nabízet
ve světě plném objektů
vše co patřilo jeho já
posbíral a vkročil domů
vykouřil několik cigaret
plíce si zalil
sépiovou černí
podrážděn se rozhlédl
a začal být nesvůj
přes tlukot hnacího citu
utekl z toho bytu
a ona vzala
hlavu do dlaní
a sledovala z okna
děvky
milenky
jeho
a déšť