Otázkou je, kdo je v této roli zájíc a kdo ta lvice.Rozhodně lvice se zajícem, nebo lev se zaječicí se nikdy nedomluví.Spíš by si měli oba najít stejný druh a hovořit na stejné úrovni-vlně-přirozenosti-úctě-naplnění-toleranci...ale to až v době vzájemné zralosti se dá"úspěšně lovit".
02.12.2019 21:30:38 | Krahujec
Dominance? Jako boj o místo u volantu... napadlo mi.
(Hm, proto si dnes tolik žen udělalo řidičák.)
26.11.2019 17:13:14 | šerý