Anotace: ...
Unaven,srdce je v záloze
cíl hledá svou ozvěnu
vesmírné dráze
hledající proměnu...
Hvězd plné nebe
slova tiše plují
co v krásy zbude
Co se hloupě zdají.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?