O čtyřech stěnách a lese v nich
VLČATA
Dva obrazy u mne na stěně
Kouká se štěně na štěně
A mezi nima bílé místo...
Prostor je místo k vyjádření
I když ta zeď tak bílá není
Tak pořád je tam celkem čisto...
Ta štěňata ho hlídají
A potají si doufají
Že samy projeví své vlohy...
Koukají smutně, až zebe
Jsou asi metr od sebe
Malíř jim nenakreslil nohy...
Já vím že nohy nepišou
A že ruce že ty neližou
Jenže má štěňata jsou trhlá...
Ví že kdyby měla nohy mít
Počmárají mi celý byt
Neb múza je na plátno vrhla
A budou ťápat důkladně
Černá až bílou ovládne
A má zeď bude zase čistá
A tak než půjdu v noci spát
Budu si v duchu pročítat
Ta počmáraná prázdná místa...
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Donne, praetorian, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (1)