Anotace: ...
rusovlasí mužové
lákali červenky na lůj
stahovali z kůže králíky
srnky lízaly sůl
mlýnské kolo se točilo
Noter-Dame hořel vskutku krásně
banky poskytovaly úvěry
rusovlasí mužové
smýkali pluhem
lámali si hlavu
jak zatočit s dluhem
vtrhli do banky
s maketou pistole
na ketaminu
s prosíkem
poším poším
odpusťte nám ten dluh
vždyť náš život je jen
samá těžká práce
šampaňské k snídani
diskotéka
mozoly od seker
hypotéka
blbá dovolená
zlatý důl
srnky se vrtí
když lížou sůl