To je dnes ale hezký den,
je to skutečnost a ne sen.
Slunce svítí, azurová obloha,
proč se mračíš, pro boha!
To je dnes ale hezký den,
nazuji boty a jdu hned ven.
Miluji toto roční období,
celkově naše mírné podnebí.
Zima byla letos velmi dlouhá,
po sněhu teď jen vzpomínka pouhá.
Tráva se zelená, sněženky rostou a
budeme péct mazance s krásnou krustou.
Je tu zase konec měsíce,
vajíček jsem opět přesycen.
Na dveře už klepe první máj,
stromy pokvetou a z parku bude ráj.
Je tu zase konec měsíce,
všichni se těší velice.
Výborně, dobře či dostatečně,
musíte to brát však statečně.