Noční autobus
V tom buse rostly stromy
Projížděl tmou mezi poli
a byl prázdný
noční autobus
Projížděl tmou mezi stromy
v tom buse rostly keře
a bledý měsíc maloval listoví
na prázdné sedačky
V tom buse žilo moře
Rozkládalo se mezi okraji
palubní desky
a svítilo na cestu
Ten bus jel mezi poli
a srazil velkého černého ptáka
dvě temná křídla rozprostřená přes čelní sklo
A moře zhaslo
Nebylo vidět vůbec nic
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Marten, Now, jenommarie, Krahujec
Komentáře (3)
Komentujících (3)