Sobotní
Zavolat do nebe, do nebe
dnešní ráno je mrazivé,
přesto cítím hřejivé křídlo
andělské....
pocit, co rodí se s novým dnem,
kdy zhasne lampa pouliční,
na nebi roztočí se
hřejivý, zářivý kotouč sluneční
a teď už zpátky
do víru sobotního dění...
Komentáře (0)