nadměrnej štědrovečer
uměle vytvořil relax
a v pokojných srdcích
byl slyšet falešnej soulad
všemohoucích
možná je to i pěkné
ale jak dlouho to vydrží?
:-D
Jestli je ti toho moc.
Tak jdi spát.
Ale chápu, někomu to může takový dojem i vytvořit .;-)
01.12.2019 12:29:29 | jenommarie