Stáří předalo kolík štafety a žilnatými bosými nohami bez treter, kráčejí prořídlými ranními tratěmi ulic. Už jen na nárožích postávající jejich vybledlé vzpomínky, čekající na barvité slovo. Zdařilá poezie. Líbí se mi.
02.12.2019 02:21:22 | šerý
Milý Šerý, děkuji za pěkné verše.
02.12.2019 09:37:47 | Kaj
Taky miluji nástupiště, kde nikdo nepospíchá. Jsou jako stáří ve kterém chtějí všichni hovořit. A nemají s kým.
02.12.2019 01:43:06 | Now
Pěkné, díky
02.12.2019 09:36:56 | Kaj
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?