Doják
Bylo to jako divadelní představení,
který skončilo, než zvedla se opona.
Bylo to jako slovo,
kterýmu chybí přípona.
Skončilo to dřív, než jsme se vůbec poznali,
skončilo to dřív, než jsme se rozkoukali.
Teď je to jako sladkej doják,
a já se musim smát…
Ten nesmysl, co mezi náma byl,
už mizí v dalekým nenávratnu,
to o čem jsi snil,
nikdy se nesplní…
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Tymi14, MiaaWei
Komentáře (3)
Komentujících (3)