Jaké je být naživu?
"Vaše vzpomínky
jsou vzpomínkami mrtvých"
ten hlas nešlo přeslechnout
světla lamp
temná ulice
táhne se v nedohledno
V jedné vteřině rozbít
ty hodiny ve vlastní hrudi
když čas zpomaluje
(Vzpomínky mrtvých)
Temná ulice
s jedinou lucernou
na štítu loutkáře
vrahové
princezny
slaměné děťátko
kolotoč kostlivců
životy o jednom dějství
existence zakletá
v mechanickém pohybu
Tisknu tvář na sklo
harlekýn se usmívá
baletka se otáčí
jakoby nikdy
neměli zemřít
(Vzpomínky mrtvých)
Vyprávějte!
Prosím! Jaké je být naživu?
Přečteno 299x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Frr, Náladový básník, Marten, Iva Husárková, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)