Anotace: haiku
Ne ne nééééééééé, proč to nelaikuji? No jsou to asi polodebili, mje je úplně jedno co se stane na fóru já už uklizen byl fakt.
Pes a.. Růže. Hele MYSQL. Pes je jako kočka a takovýho jsem ještě neviděl ani neslyšel,takže tohle neni pravda. Teda pokud tam nemá děti.
Papír má teplotu tavení asi nižší než ottonvídium to si myslím.
Ty bojovníky tam narveme s přehledem,letadla a dvory už nebudou. A.
21.12.2019 21:23:46 | milík