Přání novým dnům
Otvírám novou knihu osudu,
chci číst jen řádky napsané
láskou, co k nám přiletí
na křídlech božských andělů.
Chci zamávat všem nesnázím,
jež životem nás provází,
pravým slovem zachytit,
ten pocit svěží volnosti.
Ukrutnou touhu v sobě ukrývám,
předsudků mysl oprostit,
a s čistým štítem kráčet dál,
do dalších chyb se nepustit.
A odpuštění z vlastních úst
ať k nitru duše dovolá se...
Nechť brány minulosti
všechny staré rány a zklamání
za sebou navždy uzavřou.
Přečteno 246x
Tipy 8
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, Donne, Akrij8, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)