Ze spadlých hvězd si poskládám origami
jestřába, a přeletím na něm vlastní stín
k nebi se vznášíme jen my dva, sami
- ten hvězdněpapírový pták a já, smutný harlekýn...
Asi v tom každý může najít své - dost prostoru na to jak krátký je to text.
Líbí se mi moc.
06.12.2019 06:29:42 | petrzal