Svoboda
Létá jako pták,
poletuje jenom tak,
na pár měsíců přiletí,
na zimu zase odletí,
jako pohled na ptáka neomrzí.
Je důležitá,
jako sklenice piva,
svět je bez ní nakřivo,
jako v lednu mrazivo.
Proč se zbytečně svazovat
když se s ní můžeme radovat?
Komentáře (1)
Komentujících (1)