Dva řečnily
Odběhl jsi zármutek
na chvíli k veselosti
opily se společně
velikou laskavostí
probraly toho hojně
řečnily o všem možném
povidaly si bez ostychu
o přání zbožném
aby nebyl smutek
a jen veselí
aby úsměv byl od ucha k uchu
a ne kyselý
Přečteno 240x
Tipy 2
Poslední tipující: mirecek, jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)