Lidé
na kterých záleželo
Jsou pryč
Přátelé, nepřátele
lásky a milenci
Jsou pryč
Zmizeli ve hvězdách
vlastního vesmíru
A teď
jako bychom
ani nikdy nebyli
Jsme jen známé tváře
cizích duší
A přesto
navěky zakleti
spojením
života
Byly to dary
a byly to rány
za které jednou
budu vděčná
A opravdu
Já jsem