Naše Vánoce
Děda Mrazík ze Sibiře,
zamířil k nám v dobré víře,
dárečky on dětem nese,
vesele pak jolkou třese,
Také Santa k nám se chystá,
zvítězit chce dozajista,
rolničky už všude hrají,
lidé prý je rádi mají
Nevyhrají tito braši,
tradici my chceme naši,
Ježíška přec rádi máme,
cizincům teď stopku dáme.
Přečteno 236x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného, JC senior, Donne, Kyška
Komentáře (5)
Komentujících (5)