Tma dotkla se okenic
a já už nechci vůbec nic
nebo víc ?
Jsem jak Máchův oxymorón,
směju se, i když nejsem šťastná,
tvářím se rozumně,
přitom skrývám blázna ve své hlavě.
Tma dotkla se zápraží,
život je těžký, i když nic neváží.
Jsem jak sonet od Shakespeara,
vyznání lásky, které srdce svírá,
hluboký, opravdový cit,
který nelze popsat,
jen žít...
život je těžký, i když nic neváží.
tohle by vydalo za celou báseň je v tom řečeno tolik ale jinak celej text vydařenej a závěr dost pravdivej :)
10.12.2019 14:30:29 | xoxoxo