Nepoznané
Nepoznám tieto ruky,
neviem, čo budú chcieť.
Neviem, čo rozplače ich
a čím sa budú chvieť.
Nepoznám tento pohľad
a čo sa deje za jeho očami.
Či chceli by utiecť
alebo sa stať rukami.
Nepoznám túto bytosť,
len občas chcela by som pocítiť,
či odvrhla má do prázdna,
alebo ešte chcela zachytiť.
Nepoznám, ticho šepkám
a nebadane ľahko pozorujem,
myslela som, že nevidí,
no teraz to už takmer viem.
A odpoveď ma desí celá,
že čo som to ja vlastne chcela.
A čo chcem?
Přečteno 288x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, gallatea, Denael, Danger, Helen Zaurak, jitoush, Donne
Komentáře (6)
Komentujících (5)