Tiše
ruce kouzlí
po tvém břiše
probouzíš se
kradmě, tiše
proplouvám
skrz tvoje oči
obutá
do smyslů noci
cosi…
tě asi kouše, viď
tak příště budu jemná
ruce kouzlí
na tvých zádech
sklouznu po nich
a pak nádech
z podpeřiny
zabolelo?
kéž by si mi
řídil tělo
Přečteno 273x
Tipy 12
Poslední tipující: Amiradi, Helen Zaurak, Donne, Krahujec, Dreamy, jenommarie, barasoukup
Komentáře (2)
Komentujících (2)