udělej to gesto
v dnešním digitálním světě
nesvlíkej se do kamery
nepropadej obrazům svých křivek
tančíš v šumu praskajících displejů
na druhý straně světa
kde je ti do breku
to gesto, to gesto najít správný
než vyšumí
život
z konečků tvých automatických pohybů
jedinkrát pohnout se
v gestu lásky
v gestu pochopení
v gestu souznění
s druhou stranou světa
kde všem furt něco chybí
to gesto
gesto proradný