Co si mám počít
Co si mám počít, miluji
srdeční sval posiluji:
Miluji Tě čím dál více
zamilován do měsíce
Tvých rtů, když se směješ ráda
kreslím mapu Eldoráda
tajných přání, posedlostí
láskou, citů troufalostí
nemám v zubech písku málo
uhodneš, co se mi stalo?
když jsi stála přede mnou tam
neviň mě, ať neztroskotám
z toho, jak se umím vznítit
zlatý písek nelze cídit
polírovat zlaté vlasy
Tvoje dlouhé, z biomasy
k zulíbání podle všeho
- nezanedbám praničeho
řekni něco, ať to liknu
prsten na čí prst navlíknu
nevím jak, co mám si počít
němých pár vět přetlumočit..
Přečteno 225x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Holis, Donne, Amonasr, Marten, praetorian, jenommarie
Komentáře (0)