až teprve u dna
jsem dokázal příjímat světlo
a dívat se tvýma očima
vybavenej pro život
střídal jsem životní strategie
a zapoměl se divit tomu
jak je možný, že jsi
rampouchy na teplákách
ukradený třešně
tátovo rum
každou neděli králík
běhání pro pivo
běhání pro tátu
a pamatuješ mami jak jsem pořád padal?
z kaštanu, z kola, z lyží...
a jak mi shořela záclona
když jsem házel prskavky na Silvestra z okna?
a jak jsem prošel výplní ve dveřích
když jsem si hrál na želvu?
a jak jsem pořád šetřil na vánoce
běhal se sběrem
na brigády, na chmel, na brambory
na řípu, na vokurky
sbíral jsem šípky, hluchavku, bezinky...
tenkrát jsem jedl ze stromu života
a byl nesmrtelnej
jen si s chutí připusť, že jseš nesmrtelnej napořád !!!! (a máš vyhráno-aspoˇtedy Ti garantuju,že nic není prosráno) ST* :-D*
29.12.2019 17:15:23 | Frr
Prima nevymazané stopy života. To se člověk navrací s nostalgií do věku samozřejmých možností.
12.12.2019 21:32:20 | šerý
S tím sbíráním jj to bylo a žaludy,co my se nasbíraly všeho. ;-) ^ST^ za vzpomínkovou
12.12.2019 19:12:36 | jenommarie