Anotace: Proč být optimista nebo pesimista?? Stejně nás vždycky život překvapí......
lítat se sklenkou brandy...s hlavou v oblacích....co víc k sobě může patřit? :))) kdo mi to zodpoví...ten má jednu zadara..:)
04.03.2007 18:25:00 | Favi
nevím nejsem žádný básník, jen mi připadá, že by bylo lepší, kdybys dodržoval jeden styl u všech slok. Takhle to působí dost rušivě.
04.03.2007 17:15:00 | mamina