Do očí
Anotace: jen neztratit ten pohled
Ty oči...
co na prach hořely
znovu a znovu
když jsem se do nich dívala
Ručičkám nasadit pouta
a pustit nazpátek
TAK TIK
zas pro ten úsměv
o 360°
obrátit realitu
přijít z druhé strany
nasednout do kokpitu
ale zůstat
nohama na zemi
...ty oči
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: Danger, šerý, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)