Po malých krůčcích učit se životu
Chodit bez pomoci
Naslouchat hodinám a tikotu
Jak čas běží dnem i nocí
Dětstvím pouť začíná
Bez starostí a trápení
Mysl klidná jak hladina
Která se časem mění
Krok za krokem do puberty
Chytat se partiček
Zkoušek kouřit cigarety
Občas pár potyček
První lásky a problémy
Školní příběhy
Přichází otázky kdo jsme my
První postřehy
Kým chceme v životě být
Jací jsme nyní
Kam chceme v životě dojít
S hudbou co nám zní
Diskotéky a různé mejdany
Vracest se za pár dní
Spát v přírodě pod stany
Probouzet se k poledni
Být v práci víc než doma
Kde někdo čeká
Nebýt sám nebo sama
Pouta člověka
Založit rodinu o pár mrňousů
Poučit je z našich chyb
I když budeme někdy v mínusu
Chtít ať se mají líp
Žít každým okamžikem
Může být poslední
Nevíš co se stane se zítřkem
Nikde psáno to není
Nakonec vzpomínat na život
Jaký vlastně byl
Jít ním svým tempem ne o závod
Říci a tak jsem žil/a