vykasat kůrovité sukně ranním opilým kmenům
dát hubičku smutné větvi a nebát se ji opustit
jít dál a nandat si lásku na chleba s máslem
z batohu vytáhnout svobodu a jednou ji použít
v ten nejméně vhodný okamžik a smířit se se vším
udělat to všechno jednou a víckrát ne víckrát ne
obejít tak svět a nemít strach z toho co přijde pak
ať je to peklo či nebe ať je to smrt či život po životě
sbohem a šáteček jdu bloudit světem tak zapomeň