Ve starých kostech
city se hromadí,
a není kam je dát.
V omšelých zdech
opuštěných domů v podhradí
z postele nechce se vstát.
Pak chytneš druhý dech
do příštího století,
zas budeš mít naspěch.
V rozumném obětí,
unášen na křídlech
chceš tancovat se smrtí.