Slova
Anotace: Všechno, co řeknete, může být použito proti vám.
Tam na konci světa
Kde vlaky nestaví
Rozházím tvá slova
Na zem do trávy
Udělám z nich oltář
Udělám z nich chrám
A do větví stromů
Zlaté pentle dám
Pak jen větru vzkážu
Ať si přijde číst
A jeden za druhým
Ať odvane list
Komentáře (1)
Komentujících (1)