Anotace: P.S. ( Mimo dílo ) Rád bych odpovídal na komentáře a "kecal do tvorby ostatním", žel technika se nějak zasekla. Tedy díky Vám alespoň takto.
Tahle báseň obsahově mě překvapila, nečítám často o podobných tématech... moc se mi líbí, Miroslave! A s dovolením, ukládám. Děkuji :-)
21.12.2019 19:11:48 | Helen Zaurak