Anotace: Tenkrát v osmdesátémdevátém...
Jak rychle vybledlo klíčů zazvonění
A zpívání svobodné symfonie?
Vždyť svoboda slova stejně není
a ne úplně skvěle se tu žije...
#jemnáčtyřverší ❤️
Bohužel,je to tak.
22.12.2019 08:20:51 | Donne
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?